Impressie 2013

Eerste bijeenkomst Shipping 2015 een groot succes!

Op woensdag 9 oktober 2013 hebben wij de eerste Shipping 2015 bijeenkomst georganiseerd in The Harbour Club te Amsterdam. Meer dan honderd leden en stakeholders uit de branche waren aanwezig om met elkaar te praten over de nieuwe regelgeving. 

Koen Berden (Ecorys), Douglas Raitt (Lloyd’s Register) en Jeroen van der Veer (voormalig CEO Shell) gaven hun visie over hoe de duurzaamheidsambities van de nieuwe regelgeving de markten gaan beïnvloeden. 

In een interactief programma onder leiding van journalist en RTV-presentator Sven Kockelmann kwamen de reders oog in oog te staan met hun uitdagingen en gingen zij met elkaar dieper in op de technische mogelijkheden en innovaties die eraan komen. 

Wie deze eerste bijeenkomst gemist heeft kan alsnog via deze website een impressie van de dag bekijken.

Heeft u vragen, aan een van onze sprekers in het bijzonder of in het algemeen in relatie tot deze thematiek, waar u graag een antwoord op wilt hebben?  Dan kunt u deze mailen naar management@bebeka.nl.  

De tweede editie van Shipping 2015 is gepland op donderdag 29 januari 2015 in Taets Art and Event Park te Zaandam. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over Bebeka en ontwikkelingen binnen de scheepvaart en de energiemarkten? Meldt u zich dan ook aan voor onze nieuwsbrief